Agenda proeverijen

Hieronder vindt je onze geplande proeverijen in 2019.

Jij kan ook zelf ook een gezellige proeverij in onze Schatkelder organiseren. Jij zorgt dan voor minimaal 6 personen en wij zorgen voor de rest. Proeverijen kunnen ook  plaats vinden bij jouw thuis, op je werk of vereniging. Contact ons even over de mogelijkheden.

____________________________________________________________________________________
Nieuw! Wijn cursus: Ontdek Wijn!

Datum: 12 april
Plaats: De Schatkelder
Tijdstip: 18.00 – 20.00uur
Entree: € 25,00

Altijd al iets willen weten over wijn en willen ontdekken waar al die geuren, kleuren en smaken vandaan komen? Dan is de wijncursus Ontdek Wijn echt iets voor jouw!

____________________________________________________________________________________

Nieuw! Whisky cursus: Ontdek Whisky!

Datum: 5 april – 26 april
Plaats: De Schatkelder
Tijdstip: 18.00 – 20.00uur
Entree: € 25,00

Altijd al iets willen weten over whisky en willen ontdekken waar al die geuren, kleuren en smaken vandaan komen? Dan is de whisky cursus Ontdek Whisky echt iets voor jouw!

____________________________________________________________________________________

Bierproeverij Stadsbrouwerij de Koperen Kat en introductie Prince of Gin

Op 11 april gaan wij ons vaatje met het bijzondere en exclusieve bier, er komen slechts 168 flesjes dit het vat, ophalen.

Bierliefhebbers kunnen hierbij aanwezig zijn. Om 18.30 vertrekt de Kwibus van Pasteur Reizen vanuit het Leidschendam Centrum naar Delfgauw. Daar zal de feest bus om 19.15 naar de Stadsbrouwerij De Koperen Kat vertrekken. Rolf Katte zal rond de klok van 19.30 een rondleiding door de brouwerij geven en aansluitend zal er een bierproeverij plaats vinden. Om 21.00 uur zal de Prince of Gin aan Mike Verbeek overhandigd worden en kunnen de aanwezige voor het eerst kennis maken met dit zeldzame en exclusieve bier.

Kaarten voor deze bijzondere proeverij, inclusief vervoer, kosten € 20,00 en verkrijgbaar bij Gall&Gall Verbeek in Leidschendam en Delfgauw. Aantal beschikbare plaatsen in de bus is 40 en vol is vol

____________________________________________________________________________________

Themaproeverij: Proef de Zomer!

Datum: 24 juni
Plaats: Het Veurtheater
Tijdstip: 16.00 – 19.00uur
Entree: € 20,00 per persoon

Op deze middag ontvangen wij je met een glaasje frisse bubbels. Daarna kan je je uitleven. Onder vrolijke zomerse muziek kan je bij de verschillende stands kennismaken met verschillende dranken. Wij hebben bewust gekozen voor een breed aanbod aan dranken zodat er voor iedereen wel iets bekends en lekkers bijzit. Daarnaast is deze late middag juist uitstekend geschikt om kennis te maken met nieuwe en verrassende dranken.

Zo introduceren wij een nieuw wijnassortiment dat uitblinkt in haar prijs- kwaliteit verhouding, worden er cocktails gemaakt met likeuren van de Koninklijke de Kuijper, kan je kennismaken met een  bijzondere Gin & Tonic, genieten van een zomers biertje en serveren wij een verfrissende Cuba Libre.

Ook hebben wij de Voorburgse Bierwinkel uitgenodigd. Eigenaar Renee neemt enkele bijzondere zomerbieren mee en zal je daar alles over vertellen en uiteraard laten proeven.

Ook Van Rijn Culinair zal aanwezig zijn met….. wat weet ik nog niet maar zomers zal het zeker zijn.

Daarnaast laat Het Veurtheater je kennismaken met “Enkel” het nieuwe bier van Hertog Jan en zal restaurant “De Heerlijkheid” voor passende hapjes zorgen.

Kortom, een gezellige middag dat bol staat van lekkere dranken en hapjes. Een mooie gelegenheid om met familie, vrienden, buren en/of  iedereen die je lief is de Zomer in te luiden!

Kaarten zijn bij ons in de winkel te koop of via www.hetveurtheater.nl


BBQ Freshtival 2018

Datum: 8 juli
Plaats: Parkeerterrein achter Puurvis
Tijdstip: 16.00- 20.00uur
Entree: € 20.00 per persoon inclusief 10 consumptiemunten.

Vorig jaar een groot succes en daarom gaan we het Festival dit jaar verder uitbreiden. Naast van Rijn Culinair en Puurvis komt dit keer ook slagerij Vreeburg uit Voorburg zijn BBQ kunsten vertonen. Vreeburg is voor de meeste Leidschendammers geen onbekende en staat bekend om zijn ambachtelijke no nonsens producten. Dus naast verschillende visgerechten kan je dit keer  ook kennismaken met diverse vleesgerechten. Alle gerechten worden op de BBQ bereid en wij zullen deze gaan begeleiden met heerlijke wijnen. Gewoon een heerlijk en gezellig festival waar je met familie en vrienden kan genieten van lekker eten en drinken.

Kaarten zijn te koop bij de deelnemende winkels.


Whiskyproeverij Walking Whisky Diner

Vorig jaar vond het tweede Walking Whisky Diner plaats. Een groot succes en zeker weer voor  herhaling vatbaar. Vandaar dat we direct na het diner een datum hebben geprikt voor de derde. Alfred, de kok van restaurant De Heerlijkheid, zorgt weer voor een achttal smaakvolle gerechten en wij serveren daar 8 bijzondere whisky`s bij. Een fantastische avond waar je genietend van eten en drinken je door het hele Veurtheater kan bewegen, en die is groter dan je denkt!

Datum: 27 November 2018

Tijdstip: van 19.00 uur tot 22.00 uur

Locatie: Het Veurtheater in Leidschendam

Prijs: € 49,99 p.p.

Plaatsen zijn vanaf nu te reserveren in onze winkels.


Wijnproeverij Wine&Bites

Op zondag 21 oktober gaat het 2de Festival Wine&Bites in het Veurtheater plaatsvinden.

De bedoeling is dat dit een jaarlijks terugkerend festival gaat worden. In samenwerking met het Veurtheater en restaurant De Heerlijkheid gaan wij één van de gezelligste en lekkerste wijnproeverij van de regio organiseren.

Op je eigen tempo kan je kennis maken met diverse herfstwijnen. Exacte line-up volgt.

Datum: zondag 21 oktober 2018

Tijdstip: van 15.00 tot 18.00 uur

Locatie: Het Veurtheater in Leidschendam

Prijs: € 29,50 p.p.

Plaatsen zijn vanaf nu te reserveren bij ons in de winkels.


Op 15 December gaan wij een Kerstproeverij organiseren. Dit jaar met enkele lokale ondernemers. Zodra hierover meer bekend is laten wij je dit direct weten.


Nieuwe website www.kpeg.nl

De site voor proeverijen bij je thuis, op het werk of vereninging!

KPeG staat voor Kijk, Proef en Geniet en is een onderdeel van Gall&Gall Verbeek. Wij dus. Het doel van KPeG is mensen kennis te laten maken met en te laten genieten van de mooiste dranken op deze aarde. En nee, we hebben het dit keer niet alleen over whisky. Dat kennis maken en genieten van dranken doen wij door middel van proeverijen. Dat kan bij ons in de winkels, bij jouw thuis, op het werk of bij de vereniging.  Nieuwsgierig? Kijk dan even op www.kpeg.nl