Aanbiedingen

Het klinkt misschien raar, maar voor een ondernemer best logisch: Ik ben niet gek op aanbiedingen! Heel mijn leven al vind ik dat een bepaald product recht heeft op een bepaalde prijs. Natuurlijk vindt ik het ook prettig om mijn klanten op z`n tijd te verwennen met een mooie aanbieding maar ik denk dat er meer is dan de prijs alleen. De meeste producten die ik in de winkel heb staan zijn met PASSIE gemaakt. Denk maar eens aan die kleine wijnboer die bid dat de nachtvorst nog een week of drie uitblijft, anders kan hij wel naar zijn geld fluiten! Of aan die distillateur die op het juiste moment de middenloop scheid van de voor en de naloop ( wat klinkt dat technisch hè ) want anders smaakt zijn product naar spirtus en brengt de gehele productie niets meer op.

Wat ik probeer uit te leggen is dat elk mooi gemaakt product een verhaal met zich meebrengt en dat is toch iets anders dan die flessen grondwater die voor onvoorstelbare lage kostprijzen op de markt worden gezet. Denk je nou echt dat die Zuid-Afrikaanse wijnboer, waarvan zijn flessen wijn voor € 2,50 in de supermarkt staan, een normale boterham kan verdienen? Keep dreaming!

Producten met een verhaal en gemaakt door mensen met PASSIE voor product, daar draait het om.

Met gepaste voorzichtigheid durf ik wel te schrijven: Drinkt je nog of geniet je al?

Helemaal geen aanbiedingen??? hoor ik je denken. Tuurlijk wel. Om de twee weken hebben wij nieuwe aanbiedingen. Hiervoor kan je de site www.gall.nl bezoeken. Daarnaast kan je bij ons een tweetal kaarten aan schaffen waarmee je naast voordeel ook op de hoogte gehouden wordt wat betreft proeverijen, evenementen en nieuwsfeitjes.

1. De Gall&Gall Verbeek kaart. ( € 10,00 per jaar )

Met de Gall&Gall Verbeek kaart ontvangt u niet alleen 10% korting op het gehele wijnassortiment maar ook op een aantal,
speciaal voor kaarthouders geselecteerde, wijnen. Tevens ontvangt u elke maand het magazine Proeven& thuis. In dit
magazine staan, naast diverse aanbiedingen, diverse verhalen over producenten en hun producten. Ook staan er diverse
smakelijke gerechten met de bijbehorende wijnen in.

2. De Commitment To Malt kaart. ( € 10,00 voor “eeuwig” )

Met de persoonlijke whiskypas, die u ontvangt als u lid wordt van de Leidschendamse Whiskyvereniging Commitment To Malt,     krijgt u 10% korting op alle whisky`s, die niet in de aanbieding zijn! ( van korting op korting krijg ik uitslag! ). Tevens krijgt u
10% korting op de whisky die op dat moment op de Proefton staat. Ook wordt je, via email, op de hoogte gehouden van
nieuwtjes op het whiskygebied en krijgt je kortingen op proeverijen en evenementen.