Nieuwsbrief Whisky & Meer  September 2015

Beste Genieter,

Waar blijft hij? Afgelopen week hebben wij deze vraag met regelmaat gehoord. Het is inderdaad al weer enkele weken geleden dat wij een Nieuwsbrief hebben verstuurd. De hoogste tijd dus. Na een heerlijk zomervakantie en een “zaken” reisje naar Schotland ben ik er helemaal klaar voor om er van de komende maanden feest maanden te maken boordevol proeverijen, acties en diverse activiteiten.

Wilde Whisky Dagen

De eerste activiteit die wij gaan organiseren zijn de Wilde Wijn Dagen. Geen ingewikkelde actie maar gewoon heel veel korting op het gehele whiskyassortiment. Uiteraard zullen er weer enkele lekkere whisky`s open staan zodat je kennis met hen kan maken.

De actieperiode loopt van  19 oktober tot en met1 november. Leden van de Commitment To Malt kunnen, op vertoon van hun whiskykaart, aanstaande zaterdag al gebruik maken van deze grandioze aanbieding.

Proeverijen

De afgelopen maanden hebben wij veel proeverijen in De Schatkelder georganiseerd. Vooral de proeverij Ontdek Whisky was er in trek. Deze laagdrempelige proeverij is ideaal voor mensen die wel eens aan whisky hebben gesnuffeld en nu wel eens willen weten waar al die verschillende smaakjes vandaan komen.  Dat wil ik hen graag vertellen! Je kan je inschrijven op de onderstaande data maar ook met een eigen groepje de proeverij bezoeken.

Data proeverij: Ontdek Whisky!
Zaterdag 14 november
Zaterdag 21 november
Zaterdag 28 november

De proeverijen starten om 18.00 uur en entreeprijs bedraagt € 25,00 per persoon.

Het is natuurlijk ook mogelijk om met een groepje vrienden, familie of zakenrelaties een proeverij te bezoeken. Kom gezellig even langs voor meer info.

 

Restaurant De Heerlijkheid

Als je met familie, vrienden of collega’s op zaterdag 18.00 uur een proeverij bezoekt  bestaat er de mogelijkheid om daarna de inwendige mens te versterken door bij restaurant De Heerlijkheid een hapje te gaan eten. Speciaal voor ons heeft De Heerlijkheid een leuke actie bedacht. Bestel je een voor- en hoofdgerecht dan krijg je van De Heerlijkheid een Whiskydessert gratis! Eerst snoepen van heerlijke whisky`s en daarna een smaakvolle afsluiting. Dat is dubbel genieten! Wel graag van te voren reserveren.

 

Relatiegeschenken

De eerste gesprekken hebben plaats gevonden en de eerste orders zijn geplaats. Dat lijkt misschien vroeg maar nog maar 8 weken en dan zitten we midden in de feestelijke december maand. Heb jij personeel, of ken jij mensen met een eigen bedrijf, en ben je opzoek naar een origineel en passend relatiegeschenk? Maak dan met ons een afspraak en laat je verrassen.

Whiskydiner

Never change een winning team. Op maandag 7 december vind het jaarlijkse whiskydiner In restaurant De Heerlijkheid weer plaats. Uiteraard zal Hans Bol de avond aan elkaar praten en je meenemen  op smakenreis. De avond start om 19.30 uur en voor € 55,00 geniet je van heerlijke gerechten en fantastische whisky`s. Inschrijven kan via gallengallverbeek@gmail.com of in de winkel.

Reisverslag Schotland

Afgelopen zondag zijn wij naar ons tweede vaderland afgereisd en daar 3 heerlijke dagen rond gedwaald. Het bezoek aan de Kingsbarns distilleerderij heeft het meeste indruk op ons gemaakt. Deze spik splitter nieuwe distilleerderij is in 2014 white spirit gaan produceren en word na ruim drie jaren rusten op Amerikaanse eiken vaten in 2018 , als whisky op de markt gebracht. Geduld is bij Schotten en hun whisky de normaalste zaak van de wereld. Volgende week vindt je op onze website een uitgebreid reisverslag.

Leytsedamse Lurk

Er zijn slechts 63 liter flessen afgevuld met dit warme roodbruine vocht. Het bijzondere van dit bok bier is dat het gebrouwen wordt met Leidschendams bronwater. Dit zuivere water wordt uit de Veurse strandwallen opgepompt en bevind zich op 40 meter diepte. Het water wordt met een 1000 liter tank naar de stadsbrouwerij De Hemel, in Nijmegen, gebracht. Lekker om eens zelf te proberen en leuk om cadeau te geven. De prijs is € 12,49.

Genietze!

Peter & Mike Verbeek

 

Gall&Gall Verbeek

Commitment To Malt

P.S. Wij sturen deze nieuwsbrief op dit moment naar 956 emailadressen. Ons doel is om het eind van dit jaar 1.000 adressen te bereiken. Wil jij ons daarbij helpen? Ken je iemand in de familie of in je vriendenkring die ook interesse heeft in het product whisky, bijzondere dranken, acties en activiteiten? Stuur deze nieuwsbrief dan alsjeblieft door en vraag of hij/zij op onze mailinglijst wil komen, dan gaan we die 1.000 dit jaar misschien wel halen!